Pe un grup de intelligence de pe Facebook

Acum ceva timp, am primit o invitație pe Facebook pentru a face parte dintr-un grup care tratează chestiuni legate de intelligence. Toate bune și frumoase, asta până am văzut următoarea treabă:

Cu toate că inițial am ieșit de pe acel grup (cine a avut treabă cu Academia știe că respectiva cumătră vorbește aiurea-n tramvai), curiozitatea și dorința de a lămuri niște lucruri m-au determinat să revin. Așa că a urmat un dialog cel puțin ciudat.

Hopa, stai așa. Se dă site-ul oficial al unui serviciu de informații, site pe care pot fi găsite subiectele anterioare date la școala Serviciului (în cazul de față, ANI – nivel licență și master). Dar batman, dacă e pe site, asta înseamnă că este purul adevăr? E o variantă, nu zic, dar nu te-ai simți nițel iritat dacă ai fi văzut că subiectele pe care tu le-ai avut de rezolvat la admitere erau pe site (ulterior s-au scos, dar nu asta e important) ca apoi să apară o curcă anonimă (s-o spunem p-aia dreaptă, eu scriu cu numele real, nu de pe un profil semnat Moș Crăciun) să-și dea cu părerea că nu crede că sunt reale și că sunt o glumă?

Așa că am pus o întrebare foarte simplă:

E clar. Cumătra nu dorește să intre în detalii. GG. De ce să recunoști că ai greșit și că nu ai dreptate? Dă-o întoarsă, no comment, nu intru în detalii etc. Sigur ține la pulime. Doar că nu.

Bun, cumătra nu dorește să-și exprime opinia. Dar, vai! Deja a spus mai devreme niște treburi. Acum o dă întoarsă. Păi e frumos așa?

Batman batman. Stăm și prost cu memoria. După asta, niciun răspuns. Dar a apărut altă cumătră care vrea să dezamorseze situația, deși o ține tot pe-a ei. Astfel, hai să jucăm cu toate cărțile pe masă.

Însă, cumătra a prins glas. Doar că vorbește despre ce-i convine.

Unii nu au pic de rușine. Și totul a pornit de la o afirmație idioată, pe care respectiva nu a dorit să o susțină cu argumente. Apoi, când s-a văzut în curul gol, a preferat să adopte tactica struțului, ca ulterior să reapară condamnându-mi limbajul. Păi ce facem aici? Una spunem și apoi o dăm întoarsă?

Cred că se amuză lumea și chiar nu văd de ce aș mai discuta despre astfel de subiecte pe net. În plus, eu nu mă cred eu știu ce specimen, doar că am văzut pe pielea mea niște treburi și mă deranjează să văd că niște anonimi spun că lucrurile stau altfel. Anonimi care, să fie clar, nu au fost alături de mine și doar emit păreri cretine.

Nu zic că am folosit tonul cel mai potrivit, dar când vezi așa ceva, cum o întorc unii în loc să vorbească cu subiect și predicat, de ce ai fi diplomat? Nu era mai bine dacă respectiva spunea că nu a fost niciodată la admitere și-și cerea scuze? Totul era ok, îngropat și uitat de toată lumea. Doar că nu, batman batman, eu nu vreau să intru în detalii, kekeke, dar CRED că testele sunt o glumă. Bitch, please. Totuși, de ce ți-e frică, păsărică?

Plină-i țara de cosmonauți. Halal grup de discuții pe teme de intelligence. Cel puțin cu respectiva cumătră, pot spune că sunt pe deplin lămurit. Make me a sandwich.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *