Eram dimineață pe Facebook și îmi apăruse pe wall o poză mai mult sau mai puțin emo (cea de sus), ceea ce m-a făcut să văd ce se mănâncă pe acolo. Precizez că este vorba despre aceeași cumătră iubitoare a veșnicilor vampiri patrupezi de pe meleagurile țării astea bananiere.

Însă înainte de toate se cuvine să detaliez nițel interacțiunea mea cu dânsa. Acum un an, îmi dăduse add pe Facebook. Nu o cunoșteam, așa că i-am trimis un mesaj, să știu și eu care-i treaba cu ea, de ne-am văzut pe undeva, să nu mor prost. Mi-a spus că i-a plăcut tricoul meu din poză și că sunt interesant, ma rog, d-astea. Ok, fie. În cele din urmă, am reușit să vorbim puțin și pe messenger. Tipa era destul de ok până la două subiecte: maidanezi și bărbați/sex. Semnal de alarmă.

Tipa arată super bine, brunetă, sâni mari, cred că toți bărbații sănătoși la cap ar spune că e măcar simpatică.

Vorbind cu ea, am aflat că un fost prieten de-al ei a înșelat-o cu o tipă, fapt care a avut drept consecințe majore:
– pierderea încrederii ei în bărbați (am tot văzut tot felul de vorbe la adresa lor, că i-ar nimici pe toți și alte chestii asemănătoare, atât pe messenger, cât și pe blog-ul ei – dispărut între timp, noroc că am apucat să-l salvez până să o facă)
– detestarea formelor pe care le are și a aspectului ei în general, pentru că multă lume se duce cu gândul la sex când o privește (no shit?, să mor de mă prindeam)

Nu îmi amintesc dacă a făcut sex cu el în acel interval (parcă nu a spus nici nu, nici da), însă dacă ar fi fost cazul să nu fi făcut, pot înțelege de ce ar fi înșelat-o respectivul. În cazul în care făceau, ține strict de retardism al tipului, presupunând că tipa se achita onorabil în ceea ce privește sexul. Va trebui să studiez blog-ul ei pentru a mă lămuri. Țin minte că avea și ceva probleme de sănătate (inima parcă), însă nu știu să îi fi interzis să facă efort din această cauză. Voi presupune că ține de mentalitate, asta până aflu mai multe din blog.

Până atunci, rămân la aceste idei. Noi am mai vorbit o perioadă, până a avut loc discuția cu maidanezii, după care ea a dispărut din peisaj cu tot cu Yahoo, Facebook, blog. Până a reapărut de curând pe Facebook. Speram că poate îi mai muriseră din piticii de pe creier, însă realitatea mi-a demonstrat că m-am înșelat.

Las pozele să vorbească de la sine:

În final, a decis să-mi trimită în privat mesajul următor, primind și o replică din partea mea.

Așadar, am făcut ceea ce ar fi fost normal: eject scurt și eficient. Chiar nu văd rostul să-mi bat capul cu tot felul de tipe cu probleme serioase, mai ales care nu sunt dispuse să poarte un dialog. Bine, tipa cu pricina a trecut prin niște treburi, nu neg, însă negativismul emanat mă irita. Mai mult, contul respectiv a dispărut la scurt timp, așa cum s-a mai întâmplat o dată. Nu văd logica, dar vorbind despre femei, mai greu cu asta, majoritatea dintre ele funcționând pe emoții.

Înțeleg să ai niște standarde, însă atunci când vii cu o serie de idei de genul, să nu te miri că nu vei găsi înțelegere, poate doar în mănăstire. Nu văd ce om normal nu s-ar gândi la sex, mai ales la vârsta de 25 de ani. Voi reveni cu o continuare după ce lecturez blog-ul ei, să nu mor prost, că m-a intrigat cumătra asta.