Femeile isterice şi violenţa

Astăzi voi povesti o întâmplare de luna trecută. Pe 5 noiembrie eram pe IM şi am văzut la o tipă (fără o tangenţă anume) un status de genul “m-am săturat de proştii din România” şi am zis să văd ce s-a întâmplat, poate învăţ ceva nou. Ce a urmat, în continuare.

G.: dc iti imaginezi ca o sa incep sa povestesc tampenii pe net cuiva pe care nici nu-l cunosc, atunci faci parte din categoria de care m-am saturat
G.: asa ca nu-ti forta norocul
G.: ne-am intalnit vreodata face to face?
Bogdan: nu. ce relevanta are?
G.: are
G.: f mare

Trecem peste insulta gratuită. Ce e aşa rău în a povesti unui străin ceva? Ba mai mult, poate avea efect terapeutic. Te descarci, scapi de o grijă.

Bogdan: de parca mi-ai zice eu stiu ce treburi
G.: pai de unde stii tu ce a declansat?
Bogdan: gandesti tu prea mult
G.: si de ce ti-as zice ceva?
G.: ce e asa de special la tine sa ma pun sa iti povestesc chestii
Bogdan: esti prea iritata, relaxeaza-te
Bogdan: viata e frumoasa, de ce sa te enervezi?
G.: macar de mi-ai zice noutati

E adevărat că nu ştiu ce anume a declanşat ce, însă este clar că tipa exagerează. Da, e adevărat că sunt mulţi proşti pe metru pătrat şi că a învăţa să nu-ţi pese aşa mult de ei este o adevărată artă, dar se poate face cu puţin efort (sau mai mult, după caz).

Cât despre faptul că aş fi eu mai special decât, să zicem, vecinul de la 3, nu sunt decât un potenţial ascultător, dar măcar nu o cunoşteam pe tipă ca să o judec în caz că spunea eu ştiu ce penibilităţi. Spre deosebire de alţii care ar cunoaşte-o.

G.: hai sa iti zic ceva, cand cineva e iritat si nu stii cum reactioneza
G.: lasa-l in pace
G.: nu veni cu texte ca viata e frumoasa
G.: ca te poti trezi cu obiecte zburand spre tine
Bogdan: :))
G.: acum ai noroc ca ai un comp in fata ta
Bogdan: cumatra, ai incercat sa bati un lipovean pana acum?
Bogdan: rusii nu sunt ca romanii, s-ar putea sa primesti ceva bonus
G.: anyway
G.: nu-i mom oportun de discutii

Aici a dat cu mucii în fasole cumătra. Hardcore. Nu-ţi trebuie facultate de psihologie ca să-ţi dai seama că nu ştii cum poate reacţiona o persoană iritată. Dar a nu te gândi la cum poate reacţiona şi CEALALTĂ persoană este o prostie mai mare ca prima. Mai ales când nu ştii nimic despre ea.

Eu nu am nimic cu femeile şi sincer nu-mi place să văd femei bătute şi violenţa îndreptată către femei în general. Cu anumite excepţii. Unele o şi caută cu lumânarea şi, mai devreme sau mai târziu, primesc ce vor. Iar eu nu suport în niciun caz femeile isterice, mai ales că sunt predominant coleric şi am fitilul scurt. Mă rog, momentan n-am fost pus într-o situaţie de genul, însă în niciun caz nu aş sta şi m-aş uita la o muiere care trimite OZN-uri după mine. Vorba lui Manowar, unele femei uită de care parte a pulii se află.

Pe urmă să te ţii cu bocit şi vorbe gen “porcule, golanule, boule, măgarule”. Că de ce dau? Why, gee, why not? Aşa că un sfat pentru toţi bărbaţii care se confruntă cu muieri isterice (or better yet, @$$ fuck, no lube):

Slap a bitch

Bogdan: ok, un ultim lucru
Bogdan: 1. eu sa fiu sanatos
Bogdan: 2. las’ ca trece
Bogdan: 3. du-te-n plm
Bogdan: 3 principii de baza pt traiul in romanistan

Btw, cumătra terminase Facultatea de Psihologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *