Icoanele și românii

M-au tâmpit ăștia care-și tot pun tone de icoane ba în casă, ba în mașină sau eu știu ce părți. Ai mei fac parte din această categorie. Dacă ar putea, ar pune icoane și pe geamuri, că doar acolo au loc lipsă. În rest, toate camerele au minim o icoană mare pe fiecare perete. De ăia cu mașinile, ce să mai zic? Sunt unii cu ditamai icoana pe parbriz, că poate se sperie camionul cel rău când intră dobitocul pe contrasens.

Șmecheră treabă, de parcă îți crește norocul cu fiecare icoană pe care o ai și cu cât e mai mare, cu atât aduce mai mult noroc. Mișto RPG mai e viața asta, îți crești caracterul cu ajutorul religiei. Haide neamule, cu fiecare icoană cumpărată ai +2 Luck la personaj. Cu cât iei mai multe și mai mari, bonusul crește corespunzător. Dacă mai provin de eu știu unde, oho, deja vorbim de aura magică, +25% xp etc.

Nu zic să nu existe icoane în casă, dar toate au o limită. Însă, atunci când ești îndoctrinat de poponauți să tot ajuți biserica în fel și chip, mai greu cu gânditul.

2 Comments

  1. E buna ideea, dar se vede ca joci prea multe jocuri in timpul liber 😛

  2. Eram gamer înrăit până am ajuns în a XI-a. Pe urmă, din ce în ce mai slăbuț.

    În prezent, abia mai joc câte ceva (și asta doar câteva ore pe săptămână dacă e cazul), deși am ditamai lista de “to do” în materie de gaming. Cu timpul e mai nasol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *