Am păţit o chestie interesantă pe blogul lui VisUrât. Iubitorii de animale reloaded. Era vorba despre votarea legii eutanasierii câinilor maidanezi, comentariile fiind pe măsură, normal.

La un moment dat apare o cumătră pe nume Cătălina care a simţit să spună nişte treburi:

de ce sa omoram bietele animale NESIMTITULE? cu ce sunt ele de vina ca societatea canva i-a “sterilizat” pt ca astia cu cipuri sunt culmea in CALDURI?
in italia sunt caini maidanezi si tara asta nu a mai luat masura sa-i omoare.
sunteti fara mila sa de-a DUMNEZEU si voi sa ajungeti sa fiti eutanasiati.
ANIMALELOR. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
FACETI ADAPOSTURI SI NU MAI VA FACETI VILE JIGODIILOR. BARBARILORRRRR.
au venit fundatii si au construit adaposturi si v-a dat hrana sa-i ingrijiti si voi ati furat tot si ei au ajuns sa se manance intre ei.
BARBARILOR
VA EUTANASIEM SI NOI PE VOI SA VEDETI CUM E

Trecând peste cunoştinţele gramaticale ale respectivei, m-am simţit şi eu dator cu un comentariu, o premieră pentru mine. Îi atrag atenţia cumetrei că trebuie să înveţe să scrie, apoi aduc o serie de argumente pe care nu le mai repet (a se vedea întâmplarea de ieri). Ulterior, cumătra contra-atacă:

pt arthur si bogdan sunteti niste analfabeti voi .
la eutanasiere cu voi.
ha ha ha pupati-ma in cur dobitocilor

Interesant este faptul că un alt tip mi-a luat-o înainte cu nişte precizări la adresa tipei, făcând-o cu ou şi cu oţet.

Ce replică aduce cumătra?

MAI MORMOLOC TACI TU IN PIZDA MATII NESIMTIT CE ESTI. MASOARA-TI CUVINTELE CA SE VEDE CA NU AI UN PIC DE EDUCATIE ASA VB SI IN SOCIETATE CU FEMEILE MAI ALES.
ESTE OPINIA MEA SI NU TE-A M INTREBAT PE TINE SAU NU MAI AVEM DREPTUL LA OPINII? ATUNCI NU MAI SCRIETI NIMIC VA ROG CA SE VEDE CA E DICTATURA.
VEZI-TI DE TREABA TA SI NU MAI MA INJURA DE MAMA
DACA AI LUCRAT UNDE AI LUCRAT INSEAMNA CA TREBUIE SA FI INVATAT SA VB SI AR TREBUI SA-MI ARATI CA ESTI MAI DESTEPT CA MINE DAR SE VEDE CA NU

Foarte tare. E o lady, să fie cu iertare. Mai trebuie să spun ceva?