Muierea independentă la facultate

Zilele astea m-am lovit de muierea independentă la facultate. Tipul ăsta de muiere are impresia că poate lua hotărâri de una singură, chiar dacă îi afectează şi pe alţii, fiind într-o echipă, că deh, ea este independentă şi îşi permite.


Am avut de pregătit o prezentare la un seminar. S-au făcut temele şi echipele, eu am căzut cu o tipă cu care nu am prea avut tangenţă. Cumătra a behăit puţin când a auzit că am ales tema ei, că vroia ea să o prezinte pe toată, deşi proful a zis clar că facem echipe. Trecem peste.

Nu am mai apucat să dau pe la facultate şi am zis să o întreb acum vreo săptămână pe cumătră cum stăm cu ordinea prezentărilor (noi fiind pe la sfârşit) şi să ne organizăm, să ne împărţim materialul. Ea zice că mai este timp, că nici nu a început lumea să prezinte şi că este timp de discutat. Zic ok şi îmi spun că se poate amâna documentarea în cazul ăsta.

Luni, pe 5, mă trezesc cu următorul mesaj de la ea pe IM:

C.A.: cu tine trebuia sa fac power pointul ala pentru facultate?
Bogdan: da
C.A.: pai am inteles ca data trecuta au prezentat cativa (vreo 5) si e posibil ca trebuie sa prezentam si noi maine
Bogdan: pai parca ziceai ca mai e
C.A.: ma gandeam sa-l fac maine pana in 12…inainte de a pleca la facult
C.A.: pai cand am vb ultima oara am zis ca mai e…dar eu zic ca e mai bn sa scapam maine daca reusim
Bogdan: data viitoare consulta-te si cu celelalte persoane, eu nu am niciun material pregatit. am zis ca este timp sa finalizez w/e-ul viitor tot
Bogdan: nici n-am apucat sa stabilim ce face fiecare, era vb ca stabilim
C.A.: oricum nu e mare lucru sa fac un power point
C.A.: il fac eu
Bogdan: problema e ca habar n-am daca ajung. am o gramada de treaba in ultima perioada si nici n-am mai apucat sa dau pe la facultate. am zis ca e timp pt prezentari
Bogdan: sincer nu-mi place sa fac chestiile de pe azi pe maine
C.A.: aha…sa stii ca daca nu poti ajunge nu-i problema…il prezint eu…ca merge dupa cate am inteles
Bogdan: daca tii neaparat sa prezinti maine, ok, insa as prefera sa prezentam data viitoare, sa fie ceva facut cum trebuie. cu bibliografie
C.A.: tu..pofu nu are pretentii de nu stiu ce bibliografie..
C.A.: am sa caut si pe internet ceva
C.A.: eu am sa vad cum reusesc..si ce se mai intampla pe la fac…si am sa vad daca prezint
C.A.: vine vacanta..si nu prea mai avem timp
(10:31:27 PM) Bogdan: daca vrei sa prezinti si merge, e in regula. daca nu apuci, lasa-mi maine un mesaj
C.A.: ok

Deşi iniţial zicea că trebuie să prezentăm şi noi pentru că au prezentat câţiva (deşi mă îndoiesc că treceau vreo 5 echipe într-un singur seminar), cumătra o dă la întors, ca de fapt EA s-a gândit mai bine (pe tron probabil) şi că ar fi bine să prezentăm mâine. Good game lass, mass respect for you.

Acum a rămas să prezinte ea tot (s-a oferit) dacă poate să intre mâine. Păi stai frate, păi măcar spune-o p-aia dreaptă că vrei să scapi mai repede şi ştiam o treabă, nu veni la mine cu scuze gen “trebuie să blabla” şi pe urmă să-mi spui altceva, doar n-am devenit senil.

În fine, mai merită să precizez că nu am mai primit niciun semn de la ea pe urmă? Am vorbit atunci şi mucles. O să văd zilele astea ce s-a întâmplat cu prezentarea şi dacă e cazul să-mi (mai) bat capul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *