Astăzi am primit prin poștă certificarea CCENT. În sfârșit, pot spune că oficial sunt certificat CCENT. Astfel, pe baza examenului pe care l-am susținut luna trecută la Computerland România, am primit certificarea după o așteptare de cinci săptămâni. Se putea și mai bine, însă se putea și mai rău, termenul de livrare putându-se extinde până la două luni.

Trecând peste sentimentul de mândrie, că nu este puțin lucru să iei certificarea, deși nici nu pot spune că te poți lăuda la cineva prea tare, vreau să discut puțin despre conținutul plicului, poate este cineva interesat. Oricum, nu voi scrie prea mult, ci voi lăsa pozele să vorbească de la sine.

Odată ce plicul cartonat a fost deschis, se poate extrage o mapă ce poartă numele preferat a adminilor de rețea. După deschiderea mapei, se pot vedea următoarele:

[nggallery id=4]

Data viitoare voi cere să mi se trimită certificarea în format electronic, chiar dacă nu voi primi și cardul sau scrisoarea de felicitare. Nu știam inițial că puteam alege varianta electronică și, trebuie să recunosc, eram curios de scrisoare și card :)) Însă timpul pierdut pentru a primi plicul nu merită. Oricum, dacă voi dori o copie fizică, pot cere contra-cost încă una, la care se vor adăuga și cele două bonusuri.

Acum nu-mi rămâne decât să termin luna viitoare cu examenul ICND2 și să completez CCNA-ul.