Respect Alina Dumitru și o altă surpriză plăcută made in Romania

Astăzi voi trata două subiecte. Pe de o parte, voi vorbi puțin despre performanța la judo a Alinei Dumitru, pe de altă parte, voi vorbi despre un produs despre care am aflat cu puțin timp în urmă, produs care m-a surprins plăcut.

Așa cum am menționat, am văzut meciurile Alinei Dumitru, meciuri încheiate cu o binemeritată medalie de argint pentru judoka noastră. Cu toate că mi-aș fi dorit să obțină aurul olimpic, am văzut cum problemele la cot și picior au făcut-o să joace precaut în finală, lucru de care brazilianca a profitat din plin.

În orice caz, am un imens respect pentru acești sportivi, fiind o performanță în sine simpla participare, ca să nu vorbesc de întoarcerea cu una sau mai multe medalii. Pentru România, țară care nu oferă condițiile materiale de care dispun adversarii, este cu atât mai important faptul că poate produce sportivi olimpici. Îmi doresc să mai am despre ce vorbi și în zilele următoare.

Acum să trec la al doilea punct al articolului. Am dat mai devreme peste o tabletă românească: Allview Alldro Speed SuperSlim. Am văzut că se bucură de recenzii destul de favorabile, așa că am hotărât să o trec pe lista de cumpărături, având prețul de 580 de lei. Din moment ce este o tabletă, pot citi nu numai manga (în mod portret, folosind funcția de scroll), dar și lua notițe și ce aș mai avea nevoie. Momentan, este în fața Kindle Fire sau Kindle DX, alternative pe care le-am avut în vedere până să aflu de ea.

Voi face o recenzie când voi apuca să o achiziționez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *