“Salvaţi maidanezii” strikes back

Azi am primit pe mail chestia de mai sus.

Văzând că 5.188 de inşi au semnat chestia aia, am zis să intru şi să văd ce argumente se aduc.

Comentariile generale sunt de genul:

SUFLETELELE ACESTEA NEVINOVATE NE IUBESC NECONDITIONAT. NU-I INTERESEAZA CONTUL BANCAR, CLASA SOCIALA…NUMAI DUMNEZEU NE-A DAT VIATA, NIMENI PE LUMEA ACEASTA NU ARE DREPTUL SA EUTANASIEZE. ESTE POSTUL CRACIUNULUI…….MARE PACAT!!
EXISTA ALTE SOLUTII

E de rahat o asemenea decizie…

cine vrea eutanasiere sa incerce pe el prima data ca sa vada daca merge… si daca ii place….

Haidi bre, mă laşi? Voi sunteţi sănătoşi la cap? Problema mea nu e cu maidanezii care sunt pui, inofensivi precum cel din poza (a se observa cum întotdeauna se bagă la înaintare câte un căţeluş inocent cu priză la pulime), ci cu dulaii mari care dau să mă muşte, să mă fugărească pe bicicleta sau motor şi lista e lungă.

Tre’ să fii cretin cu diplomă să ignori un fapt dovedit în toate ţările civilizate: maidanezii sunt eutanasiaţi dacă în şapte-zece zile nu sunt adoptaţi de doritori. Întreb iar, care e problema voastră? Vreţi să salvaţi un maidanez, marş la adăpost şi lua-ţi-l acasă.

Majoritatea românilor ar fi de acord că a trecut destul timp cu “alte măsuri” şi că avem nevoie de MĂSURI urgente şi EFICIENTE. Dacă nu le convine faptul că trebuie să ia maidanezii acasă, adică un efort din partea dătătorilor cu subsemnatul din confortul propriei case, atunci să li se scoată naibi colţii vampirilor, da’ pe urmă o dăm în alte cruzimi şi bălării şi tot nu-i bine.

Ăştia care rumegă în continuare soluţia sterilizării “corecte” ar trebui să priceapă că problema e că maidanezii vor să ne MUŞTE, nu să ne FUTĂ. Mi-e greu să cred că un câine castrat/sterilizat nu mai muşcă. De n-ar avea colţi mai ziceam.

Interesant este faptul că mai mult de 90% din persoanele care au comentat acolo sunt femei. Ar trebui să trag o concluzie din asta?

Vai de curu’ nostru.

*Edit* Numărul cretinilor a crescut la 5.347

1 Comment

  1. Maidanezii trebuie EUTANASIATI pina la ultimu picior de javraLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *