Şocul săptămânii

Acum câteva zile bântuiam pe net şi m-a troznit ideea de a vedea recenzia unui joc: L.A. Noire. Zis şi făcut, dau să intru pe site-ul preferat din domeniu, Gamespot.com. Însă nu mă aşteptam la aşa lovitură sub centură. Începe filmuleţul recenziei şi se aude vocea unui tip. Nimic interesant. Până apare creatura din poză.

Cum l-am văzut p-ăsta, m-am uitat instinctiv la piept, apoi în ansamblu alte două secunde. Păr lung, haine de muiere, noroc că n-are ojă şi ruj. Hmm, ok, hai să văd care-i treaba cu ăsta. Aflu că şi-a suprimat mult timp partea feminină, doar că acum s-a hotărât să iasă la suprafaţă.

A nu se înţelege că am ceva cu ăştia, cum să le zic, că termenul transgender nu ştiu să aibă un echivalent românesc. Dar gândeşte-te de două ori înainte să apari aşa pe un site de gaming. Şi şi-a luat destule frigidere cu carne de la comentatori din cauza asta.

Bun, presupunem că omul nu îşi poate permite să facă un tratament cu hormoni, să se opereze, să fie ceva făcut ca la carte. Ok, dar măcar nu te afişa aşa şi apoi să te plângi când lumea se ia de tine. Serios, recenzia a fost destul de bună şi totul era perfect de se limita la partea audio. Doar că n-a fost aşa.

A, partea amuzantă a poveştii e că ieri mi s-a făcut poftă să aflu cum e Max Payne 3. Aşa că intru iar pe Gamespot. Şi aud iar vocea aia. Reacţie instantanee: FUUUUUUUUUUUUUUUU. Noroc că s-a limitat doar la voce, sarut mana doamnă sau ce naiba o fi. Femeie în pula goală. Măcar a băgat la cap că nu-i frumos să faci d-astea până nu-ţi rezolvi chestiile.

Eu n-am nimic împotriva drepului lor de a se exprima, de a fi ei înşişi, dar cum să zic, e la fel ca atunci când o balenă d-aia de vreo sută şi ceva de kile are impresia că-i sexy şi pune pe ea haine mulate, crezând că lumea din jur va aprecia. Pe dracu’.
E ok să te exprimi, dar dacă îi iriţi pe cei din jur cu expresivitatea ta, e nasol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *