Armonia și liniștea din familia lor erau celebre în tot orășelul, așa că un reporter se hotărăște să realizeze un interviu.

-Cum se face că de 50 de ani nu v-a văzut nimeni certându-vă sau măcar ridicând tonul unul la altul?
-Secretul este începutul căsniciei, în luna de miere… Deci, noi ne-am hotărât să o petrecem la o cabană superbă pe creasta munților și am închiriat doi măgăruși pentru a ajunge acolo împreună cu bagajele noastre.

La un moment dat, măgărușul soției mele s-a împiedicat și a căzut răsturnând bagajele și rănind-o pe soția mea. Deși era rănită destul de grav și sângera, i-a spus animalului pe un ton calm:
– Prima dată.

Măgarul s-a ridicat și am continuat drumul. După un timp, s-a împiedicat din nou lovind-o peste rănile care sângerau încă… Soția mea la fel de calmă i-a spus, cu aceeași voce egală:
– A doua oara.

Ne-am continuat călătoria dar… măgarul s-a împiedicat a treia oara… Atunci soția mea a scos un revolver și a împușcat măgarul în cap.

Eu am făcut o criză de isterie… I-am spus că e nebună, că nu se procedează așa de crud cu un biet animal, după care am adăugat că trebuie să consulte neapărat un psihiatru. Soția mea a ascultat liniștită, apoi s-a întors către mine, m-a privit în ochi și mi-a spus la fel de calmă:
– Prima dată…”