În opinia mea, statul român este foarte tolerant cu agresorii şi cei care sunt violenţi. Pe mine mă oripilează idea că poţi bate pe cineva, până îl laşi inconştient, şi apoi să scapi doar cu o amendă sau avertisment ( da, da, da, avertisment ).

Se spune că nu există puşcării suficiente.

Ok, să se facă lagăre de muncă. Să se continue lucrările la canalul Dunăre Bucureşti sau să se construiască autostrăzi cu forţa de muncă a celor nervoşi şi violent.

Ai dat o palmă cuiva ? 2 ani de muncă forţată ?
Nu vrei să munceşti şi te opui muncii forţată ? 10 ani de muncă forţată.

Ai bătut pe cineva şi l-ai băgat în spital ? 10 ani de muncă forţată.

Ai bătut pe cineva şi l-ai făcut infirm ? 30 ani de muncă forţată.

Aşa se va face ordine în ţara asta. Nu cu zăhărelul.

Stai la stop, vine unu şi te loveşte din spate. Ieşi din maşina să îl întrebi de asigurare, el iese cu iataganul la tine. Poliţistul care dirijează circulaţia, în loc să scoată pistolul şi să îl împuşte pe nervos, se face că nu vede scena şi se uită pe cer ( ca să nu poată fi chemat la proces ca martor ).

În Germania, dacă te opreşte poliţia sau vamă, în clipa când te găseşte cu un cuţit mai mare decât dimensiune normală pentru a tăia pâine, îl confiscă instantaneu. Dacă te găseşte în maşină cu iataganul, te arestează pe loc.

Mă apucă voma, ori de câte ori aud discursurile despre răspunsul adecvat la violenţă şi că suntem oameni and stuff. Doi oligofreni din SPP blochează un om care nu le-a făcut nimic, îl scot din Trabant şi îl bat în faţa familiei. Astfel de oameni ar trebui să fie în această clipă la muncă forţată şi futuţi în cur day by day. Cel puţin 20 de ani. Să iasă din bulău cu curul făcut zdrenţe, fără dinţi în gură şi făcuţi varză. AŞA SE REDUCE VIOLENŢA DE PE STRADĂ.

Fost paraşutist în trupele speciale ale lui Ceauşescu, frate. Killer de 110Kg şi 192 cm. Tunsoare tipică a la K1.

Unii au învăţat cum să pună la loc membrele, eu am învăţat la şcoală cum să le disloc eficient.

Apropo. Să vezi ce chelălăia garoiul şi spunea ceva de copilaşii lui de acasă, în timp ce ai dădeam cu iataganul în cap şi îi explicam riscurile de a fi violent pe stradă. Niciodată nu ai cum să ştii peste cine dai. Poate că nimeri unul mai nebun ca tine şi iese măcel.

În timpul ăsta, poliţistul s-a făcut nevăzut. L-am căutat vreo 10 minute . Voiam să mă predau.

Chiar mă gândeam dacă am schimbat la mine ( pentru amendă că l-am jucat în picioare pe coloratul manelos ).

Ştii care este partea frumoasă şi dătătoare de speranţă ? În maşină mai erau trei coloraţi. Toţi se uitau după stele şi nu au comentat nimic. Au priceput mesajul .

P.S. Îţi dai seama ce ieşea dacă nervoşii ăia de la SPP se dădeau la mine. Iar ţipa lumea că americanii sunt răi şi că bat nişte îngeraşi de SPP-isti aflaţi în mişune, apoi urinează pe faţa lor de guguştiuci cu caş la bot. Sau că i-am călcat cu Hummer-ul.

E cea mai eficientă treabă. Îl ocheşti pe-ăla cu gura cea mai mare şi îl troznesti până nu mai suflă şi ai neutralizat toată haita. Merge oriunde de la câini în sus.

Sursa: Softpedia forum