De anul trecut blocul in care locuim se afla in proces de reabilitare termica. Oficial, reabilitarea a inceput in martie sau aprilie 2016, insa ea a inceput de fapt prin finele verii, septembrie.

In tot intervalul asta, s-a reusit doar izolarea pe partea din spate si recent la subsol. La un bloc P+2 cu zece scari. Adica echivalentul unei scari de bloc turn.

Acum doua zile au batut la usa pentru a le da acces in boxa de la subsol pentru a izola tavanul. Ok. Seara cand m-am intors, am fot sa inchid usa si am constatat ca nu mai merge lumina, dar era tarziu si am lasat-o pe a doua zi sa ii intreb pe aia de sanatate si sa verific mai in amanunt.

Ieri, constat ca firul de curent a fost ars. Ii intreb pe muncitori ce s-a intamplat, cica s-a impuscat cablul, ca nu a fost marcat de cei care au pus polistirenul si alte tampenii, dar ca se rezolva cu un alt cablu de curent tras. Tras de cine? Pe banii cui? Nu stiau, au ridicat din umeri ca francezii.

Azi am constatat ca nici masina de spalat nu mai merge, am avut doua sigurante sarite, priza functioneaza, masina ba. Masina care luni functiona, cumparata anul trecut. Am sunat la firma care asigura garantia, vine cineva saptamana viitoare si intre timp asteptam un electrician sa remedieze problema de la subsol.

Ce-ai facut, Dorele?

Va urma. Intre timp, sa vedem ce facem cu Ciuma Rosie.