Am vrut ieri sa cumpar o licenta pentru Where Is It? 2014 pentru ca m-am obisnuit de ani de zile cu versiunea Lite, citind cataloage de la diversi cunoscuti pentru a face schimb de cd-uri & co.

Asa se face ca am ajuns pe pagina producatorului si am incercat sa plasez o comanda pentru o licenta electronica, in parte pentru ca varianta fizica nu era disponibila la momentul respectiv, asta pe langa faptul ca nu aveam chef sa astept dupa posta, presupunand ca nu s-ar rataci plicul pe drum.

where1

Surpriza a venit in momentul in care am trimis formularul comenzii, fiind intampinat de un mesaj simpatic.

where2

Ce sa zic, multumiri eterne celor care ne-au facut reclama. Interesandu-ma, am aflat ca nu doar romanii beneficiaza de acest tratament preferential, ci si rusii.

Fiind de buna credinta, am incercat sa contactez producatorul printr-un mail, dar acesta a revenit pentru ca a fost refuzat din oarece motiv, asa ca am recurs la adresa de Yahoo!

Neprimind raspuns pana azi, am luat barba-n pumn si m-am gandit la alternative. Nu de alta, dar nu sunt dispus sa astept doua saptamani si jumatate pana pe 5 octombrie ca sa plasez comanda, ca apoi sa mai astept alte cateva zile si sa ma intreb de ajunge, nu ajunge.

M-am oprit la Virtual Volumes View. E gratuit, nu arata cine stie cum, dar isi face treaba. Sa ma joc cateva zile cu el si revin cu un articol.

Alte variante (platite de data asta) ar fi fost Wincatalog 2014 si Camel Disc Catalog. Daca nu ma pup cu VVV, le voi testa si pe ele.