Acum câteva minute am terminat o convorbire telefonică și m-am trezit cu un mesaj pe telefon. Mesaj de natură politică, legat de referendum.

Mare, munte sau la sat,
Scoate chiorul din palat!
Hai la referendum.

Simpatic, nu zic, doar că există o problemă. Mi-a cerut cineva voie pentru a primi astfel de gunoaie politice? Mai rău, mesajul a apărut ca unul de sistem, nefiind salvat în căsuță și având doar opțiunea de a ieși din el, dispărând fără urmă apoi. Pe cine să iau la pulă? Aș putea începe cu Orange, că nu văd cum ar putea trimite cineva mesaje de genul, dar nu mă arunc în afirmații fără acoperire, neavând alte scule la dispoziție pentru a verifica și nici cunoștințele necesare.

Așa că mă rezum la a mui cretinii care au venit cu ideea de a spama telefoanele oamenilor (că sigur n-am avut doar eu onoarea), de parcă nu ne fut cu toții în cur ba la TV, ba la radio, ba în cutia poștală (chiar azi am primit o fițuică de la Marius Stan, sa venim la referendum) sau pe net.

Nu că îl simpatizez pe chior, din partea mea, iapula©, dar toți politicienii sunt un rahat, doar se schimbă aroma. Însă, un rahat e tot un rahat, indiferent cum încerci să-l ambalezi sau să-l parfumezi. Tot pute.