Mi-e scârbă, rău de tot. Inițial vroiam să vorbesc puțin despre referendum, dorind să punctez chestiuni precum:

  • cerințele idioate venite din partea Germaniei și nu numai (faza cu 50% plus 1, cu toate că Băsexu nu a fost votat de același procent)
  • faptul că Orban s-a băgat în curul României și le-a transmis maghiarilor niște treburi
  • primul bețivan al țării le-a spus românilor să stea acasă
  • invitații Antena 3 tot îndemnau la vot, unii dintre ei spunând că aceia care nu votează sunt niște mămăligi și alte asemenea

Mă piș pe el de referendum și pe toată clasa politică (nici nu știu de există excepții). Cu sau fără chior, tot un rahat. Că pui alt rahat în loc, tot pute, nu se schimbă nimic, așa că nu mai detaliez. Însă, m-a deranjat la culme altceva: am văzut dimineață o știre despre un tweet din partea lui Ciutacu referitor la Alina Dumitru, medaliata cu argint la JO 2012 disciplina judo.

Pe scurt, seria mesajelor trimise de Victor Ciutacu, preluate direct din Twitter.

Idioliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă

(reply la @victorciutacu dar Ponta i-a trimis pe tw ca e mandru de ea…)
@tania_len are si de cine…

@Dariuka2003 @lupulalbastru1 sa taca dracu’ din gura, nu sa fie ofuscata ca n-au sunat-o marimile. o sa ia bani de la la stat pentru medalie

(reply la @Dariuka2003 cu vaca e vaca pentru ca asa s-a nascut)
@Dariuka2003 exact

(reply la @victorciutacu Tu ce ai facut pentru Romania ma frustratule?)
@Cernat_Catalin mars, lepra!

Tembelii patriotarzi pentru care acum trei zile Alina Dumitru era doar un nume din cartea de telefon plâng pe umărul ei, dar nu ştiu de ce

@lupulalbastru1 e sacra, n-ai voie s-o comentezi in viata si opera publica. bine c-am facut-o Omul zilei in Jurnalul National. mare jignire

(reply la @victorciutacu Prietene,tu ce-ai facut in ultima vreme constructiv pentru tara ta? Te intreb asa, ca om simplu si incearca sa raspunzi onest)
@feliczb eu nu-s prieten cu tembelii

(reply la @victorciutacu…Si te numesti jurnalist…Rusine!! esti doar un frustrat politic, incapabil sa dea dovada de impartialitate! Vai de tine..)
@deeadru proasta esti, maica

(repy la @victorciutacu nu trebuia amestecata Dumitru cu politica. ea a declarat un fapt, voi ati tarait in noroi o performanta. foarte urat!)
@JoomlaWizard esti subdezvoltat mintal

Și sunt convins că vor mai urma. Muie, bă ochelaristule! Nu ți-e rușine să te iei de o femeie care doar a răspuns la o întrebare că nu dorește să comenteze și să se bage în subiect, precizând, mai mult, că nu a avut nimeni dorința de a o felicita telefonic? Plus că replicile date unor utilizatori care au vrut să-i atragă atenția pe Twitter sunt total deplasate. Ăsta poate face măcar cinci tracțiuni? Mi-e scârbă.

De Badea nu am nimic de zis, omul și-a spus părerea vizavi de armbar, hai, treacă-meargă, dar nu am văzut să se fi comportat ca Ciutacu. Vai, sigur, nu am auzit de Alina Dumitru până la Olimpiadă, dar asta nu înseamnă că nu o respect pentru rezultatele obținute, ea făcând ceva pentru a duce numele țării în lume, spre deosebire de cumătrul asta care doar dă din gură. Românism, ce să mai zic.

Culmea e că există și oameni în afară de Ciutacu care condamnă atitudinea sportivei (cel puțin pe anumite forum-uri). Bă nene, poate omul vrea să nu se complice cu politica, pentru că toată lumea e de rahat. Pleacă unul, vine altul, tot nu progresăm. Dacă în 23 de ani nu am progresat, de ce să nu ne concentrăm pe ceea ce putem face PERSONAL, cu forțele noastre? Dar no, trebuie să răstălmăcim cuvintele, că nu votează pentru că nu a sunat-o cineva. Nu, omul nu a votat pentru că nu (mai) are încredere în clasa politică românească. Punct.

Update: Bine că scrie în presă frumos, dacă în spatele ei bagă nasoale.

Update 2: A băgat Ciutacu un articol pe blog-ul personal.

Restu-i poveste şi frustrare de oameni fără performanţe jurnalistice la adresa liderilor pieţei de profil. Fiindcă, asta-i realitatea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt, azi, în televiziune, cam ceea ce era-n judo Alina Dumitru acum patru ani.

Lol, deci Badea și Ciutacu sunt azi ceea ce era în judo Alina Dumitru acum patru ani? Am înțeles bine? Adică sunt echivalentul jurnalistic al campionilor olimpici? Întrebare: au intrat Antenele în Top 100 mondial ca audiență și se uită toată lumea la emisiunile celor doi (că de ziare nu poate fi vorba)? Sunt cunoscuți în afara României? Au un renume mondial sau european? Bitch, please.